hej igen!

hej i dag har jag varit lotta o micke och vi va på järv-zoo och vi såg björn ungarna och björn mamman. vi såg ett lo djur som låg när stängslet o solade och den va nära stängslet oxå. det va ganska coolt tycker jag. ja och ett litet rå djur kom jätte nära mig när jag satt på knäna. den klapade jag. det va en liten unge oxå. den pussade mig på handen. sedan grillade vi hemma hos lotta o micke. vi grillade korv. mumms.  sedan mycket mer. hej då.

ps. nu är jag hemma hos Ella o Jonny. hoppas vi ska kolla på film. ds.

hej hur är läget då?

för mig är det ganska bra i alla fall. jag ska till min kontackt familj. jag ska sova där i natt. dom kommer och hämtar mig klockan tio i dag.  nu snart. jag har inte enns ätit frukost.
 undra vad vi ska hitta på där när vi är där? vi skulle dra ris och sånnt. snart kommer dom nog. hej då måste rusa. ses.
mvh :  Sally


The Day! :)

Hej! idag har jag varit på järv zoo med Ella o Jonny och ungarna.  det va vell kul men det tog länge o vi såg typ alla djur utom björnarna. jag fick till o med pussa en litet litet rådjur som inte va nå gammal alls. jätte gullig va den.
jag ska sova hos Ella och dom anndra. hoppas det blir kul o jag tror att vi ska käka pizza. en familje pizza.

nu måste jag gå herrå.

my day!

Hej! mamma o pappa har köpt en hus-bil i dag en stor röd. den kan man bo i och sånt. ja o vi sålde hus-vagnen till Ella o Jonny. den ville jag ha kvar ju. men skit samma. Ella fick en bil av han vi köpte bussen av eller hus-bilen eller vad det nu heter. ja ja  den va iaf gul ja o liten. jag tycker det vart en super dag. det va jätte soligt till exempel. jag gick i skolan o det va.... vell ....kul tror jag men jag hadde gärna haft lov en vecka till. hehe. vi fick iaf träffa varandra jag o luna o amanda men jag tror jag inte vill va med dom mer nu. för jag vill göra annat i stället för att hoppa hage. det är super tråckigt.  det är bara 9 veckor till sommar lov o det kommer gå skit snabt ju. hoppas jag i alla fall. jag ska åcka till johanna o då ska jag ta med min cykel o vi ska cykla. hon har ju fått en ny cykel o den har inte jag sett än men hon kanske lägger ut en bild på sin blogg! ne nu måste jag sova det är ju en lång dag i skolan i mårgon.  Hej då MVH: Sally.


snygg tjej.


En cool bild men synd om tjejen.


En sång som är skit bra !

  En Bra Låt !

gullig hund.


bimbo o jag o mimmi.


bimbo min fina o egna hund <3.


Johanna!

johanna du är värd skit mycket för mig så du vet.  lika mycket som........   som.......   den här

------->          fast dubbelt så mycket!!! 
så du förstår nog hur mycket jag gillar o älskar dig min bästa vän!
hej då ses i morgon.
och jag gillar dig till o med mer är den där.


heart.


hjäta!



Glad Påsk!


det är kul med påsk.


vänner för livet <3

jag och johanna är bästa vänner.
o kommer alltid va det.
hoppas jag iaf.


älskar dig johanna.


Nalle bilder.

 

jag gillar dom fett!

snaka om gulliga!

hej då ses snart ska leta fler bilder på nallarna nu <3 mvh sally.


nalle

gullig va? svara gärna på det.  så kommer det fler bilder i morgon

hej då MVH Sally


jag är besviken.

Hej.   Jag skulle åka till Johanna men mamma o hanna säger att jag inte får för att dom är sjuka men inte johanna tror jag. jag som hadde för berät allt nästan o nu får jag inte komma kanske. men jag HOPPAS att dom blir friska ja o johanna är då inte hemma så hoppas hon inte blir sjuk för hon va ju hemma lite när dom va sjuk men nu när hon åker så kanske hon inte blir det. jag som skulle ge henne en påsk present o jag säger inte vad för hon kan ju oxå läsa detta jag skriver.  men jag vet inte hur hon ska få den om jag inte får komma. :( jag vill ju det så så s¨å gärna. ja o jag får inte för att jag kan bli sjuk o dom vill vell inte ta hand om både två 4 åringar  OCH två 11 åringar. men skit sammma.   hej då  MVH :   BESVIKNA   Sally :(

                                                 p.s jag va inte alls i skolan i dag johanna det är ju lång fredag. toker .   d.s      

RSS 2.0