Barnvakt i dag.

Hej idag ska jag vara barn vakt tills klockan ett på natten! men det blir nog kul. jag har ju iaf en glass kvar där sen Johana och jag köpte dom. jag hoppas i alla fall att den är kvar om inte Ella eller Jonny har ätit upp den. men det tror jag nog inte.
ja snart ska jag nog fara så jag frå vell säga hej då. ses i mårgon. ha en bra dag.

jag vill ha!!

Hej. jag har kollat lite i en halens tidning för några timmar sedan och såg massor som jag ville ha. speciellt ett par stövlat ( utan klack ) som jag ville ha jätte mycket. det var ett svart lejopard mönster på med mörk rosa bakrund. dom var super fina och jag tror att många vill det. ja jag såg ju så pass många saker som jag ville ha så jag ( kanske ) ska beställa dom på posten. men jag får säkert inte det för mamma. men jaja. kanske ska gå in på fejjan sen. men jag vet ju inte vad jag ska göra. kanske kolla på tv:en sen och se om det finns nån film eller nått. har inte så mkt mer att skriva. hanna & Tomas med kommpani har åkt hem idag. det var tråkigt tycker jag. iaf lite tråkigt. jag skulle villja åka till ella i mårgon. jag har sån lusst att schoppa med henne eller nått. kanske åka till ljusdal eller nått. men nu ska jag nog gå till tv:en bye bye se you tooo morow  kanske stava fel där men jaja hej då.




Nu ska ni få se fler bilder

Hej! igår fick ju jag en ny mobil det är en LG 400 tror jag. den är jag super nöjd med det är 5 megapixel kamera och när man knäpper ett kort så kan man göra om kortet på över 100 sätt bokstavligen kanske lite mer också. man kan ändra minen eller så klistrar man in ett hjärta eller så gör man så det ser ut som att man ritat med vattenfärer. det finns jätte jätte många sätt. jag älskar den mobilen jätte jätte jätte mycket. jag älskar också dom som gav mig den alltså mamma & pappa & farmor ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ja och den har ett stort touch fällt. den är alltså perfekt så fort man lärt sig denns alla funktioner men det gick snabbt för mig ♥♥♥♥ nu ska ni få se hur den egentilgen ser ut.och som sagt så är min ju vit precis som den där.


bild på min mobil jag fick i julklapp av mamma farmor och pappa

hej min mobil ser exakt ut så här -----> fasst min är ju vit


JULAFTON!!! Hej

Hej i mårgon är det julafton!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ jag längtas så mkt tills jag får veta vad jag ska få i jul klapp :D
( om jag får nån ) ;)
det ska bli så så så kul tycker jag. och johanna kommer två dagar efter till mig! ♥♥♥♥
sedan ska hon få sin jul klapp av mej det är det bässta tycker jag. och jag ska få av henne också.
hanna kanske också har nått till mig med ;) och min andra stora syster också :D
och farmor med så det blir en hel del paket och mormor har vell också nått till mig
och mamma och pappa med och farfar gav min 2 hundra kronor :D
jag vill hellst ha pengar så jag kan köpa en ny mobil. för min gammla har gått sönder. det är synnd för det var en välldigt bra mobil tycker jag. ja jag kanske kan skriva lite vad jag har önskat mig så att jag kan säjja vad av det som jag fick :D
ja jag önskar mig pengar och en ny mobil och lite kläder och strumpor måste jag ha. jag skulle villja ha en egen dator. så jag slipper låna mammas hela tiden. jag skulle villja ha tv spel och bräd spel som jag kan spela med kommpisar. och solglasögon tills sommaren :P jag vill ha smink och smycken och hår grejor. ett påslakan sett till min säng. en smyckes hållare. M.M
det var inte allt men det var nog det som jag ville ha messt.
hej då nu ska jag hämmta min jul strummpa som jag ska sätta på min dörr.
hej då ha en goo jul så skriver jag till er i mårgon igen på den STORA dagen. puss puss hej då ses ♥♥♥♥


en super bra sång

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9SKFwtgUJHs?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9SKFwtgUJHs?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> super bra


så trög idag....

Nu har jag äntligen gjort klart en uppsatts om edgar degas. en kånstnär som bodde nån stans i paris.
ett helt A4 pappaer hehehehe. inte så mkt. men jag är nöjd. fasst jag glömmde den hemma märkte  jag när jag var på skolan! så det fick duga med att bli klar med en bild i dag då. men inga tårar för det.
jag ska till Ella sen och träffa sid <3

Min lilla gullpöjk!

Hej min syrra Elinor/Ella har vart gravid nu i ett tag nu och igår så fick hon bebisen och det blev en pojke jag tror att han ska få heta sid eller om man stavar det sidd. Jag tycker att han var söt men iaf på bilden för jag har inte fått sett han änn på riktigt. Men kanske ska fä göra det i mårgon om mamma och pappa vill åka till järvsö.
men om ni vill se hur han ser ut så kan jag lägga ut en bild på sidd.

sååå gullig<3


fotbolls turneringen igen

Hej tjaa som jag skrev igår så skulle jag ju på fotbolls turnering idag. jo vi vann inte precis men vi kom fyra iaf men 6:2 vann och 6:1 blev tvåa 5:1 blev trea och 5:2 blev fyra och dom va jag med.
jag ville vinna så klart och få en bokal och så. halva vår klass fick en bokal iaf. hehehe. men nu måste jag gå. vi ses i möra kanske. hej då.

RSS 2.0