Ben & Jerry´s

Heeeej allihopa <3 Idag har vi haft fredags fika i skolan! vi kollade på en film vars namn jag ej kommer ihåg. och så slutade vi klockan 1 ♥♥♥♥!!!  haha. ja och så följde jag emelina hem efter skolan och vi hade SKIT KUL!!! jag måsta tyvär åka hem klockan fem redan men sånt är livet.

På söndag ska jag åka till ljusdal!! gå på dollar och kanske på några andra affärer om det är öppet då.
jag behöver hudkrämen '' Nivea '' 20 kr och halsduk 20/30 kr och mössa 10/20 kr och armband 30 kr och sen kommer jag inte på vad resten va.

 ''BTW'' Den nya killen som skulle komma idag till sin nya klass kom inte :( fröken viste inte varför han inte kom och dom hade inte blivit medelad varför heller. och jag som ville se hur han var. om han va snäll,rolig,tyst av sig, eller något sådant.
 
Nyss va jag på dellan och köpte Ben & Jerry glass ♥♥♥ den godaste jag någonsin har smakat! den heter
 ''Nordic water peace''   Det finns Hela!!!! kakor i den och små choklad godisar! den ska jag jämmt köpa ♥♥♥
♥♥♥

 ♥♥♥ den godaste ever!!!    //Sally<3


Pyssel in my heart!!

Tjena!! idag har jag vart i skolan (som vanligt jag veeet) och vi har bytt plattser ( Igen ) och den här gången är jag kanske inte lika nöjd med plattsen jag fick. för jag fick sitta bredvid Piiiiiiip och hon/han är PIIIIP. men annars så är jag nöjd! :D

Imorgon börjar den nya killen Serhat i våran klass. Det ska bli spännande att få lära känna han tycker jag! Han verkar skit snäll! Han ska egentligen gå i sjuan men han skulle få ett extra år på sig ( eller nått sånnt )  att lära sig svenska. tror jag i alla fall! han kommer från turkiet om någon undrar. jaja nog om han haha

Idag har jag vart på pyssel som planerat. Vi gjorde det jag önskat ( ungefär ) . Vi höll på med pärlor. Vi gjorde inte nyckel ringar men smycken! Allt från halsband & armband till örhängen och ringar! jag gjorde fyra armband och en ring. Nästa gång ska vi kanske hålla på med bygg lera typ. Det finns jätte många olika färger och sen när man gjort nått så ska det inn i ungnen. Jag ska göra örhängen och kanske en gullig nalle eller nått. vi får se vad det blir. ja vi kanske inte ens ska hålla på med lera för det kan ju bli något annat. ( fast det tror jag inte )

Jag ,Ida , Sofia , Emelina , Emilia ska kanske göra vänn smycken. typ armband eller örhängen eller kanske halsband. kanske vänn tröjor! Det skulle vara snyggt! Vi är  COOLAST gänget i världen!!
 
Jag längtar till fredags fika imorgon i skolan. Det händer tyd den sista fredagen varje månad. Då kan man kolla på film och/eller spela spel. ja och så tar man med sig fika så klart. :D jag ska ta med mig en Risifruttie ( stavning ) och kanske lite saft. Heeej då kramiz på er alla //Sally<3



Hittade ett jätte gammalt gulligt inlägg från Johannas blogg. kolla!

Här är min nya blogg!

jag    har   fått    en   blogg   i    dag    de   är   kul  .     och   mattias   i   4   är   knäpp    och    han   är   i   hopp   med     en    som    går   i     föskolan.      och    en   som    börgar    med     bokstav     s    är  kär    i    markus.p       och   jag   hatar   mattias   han    är  knäpp     knäpp    knäpp   knäpp    seger     jag    bara   nu    han  är  knäppppp              och     sally.A   är    k´är   i    m.p                                      MAMMMA   OCH     PAPPA     KAN    MAN    INTE    LITA    PÅ   FÖR    DOM    ÄR   DUMMA!       och    ella   och  jonny     siter    å     äter     godis  men    jag    får   inget    nuuuuuu..........


Jag är  en som börjar på s ja och Sally.A .  och m.p var en kille som heter Markus. jag är Inte kär i hann längre. och det Lovar jag. 

Det där var det första inlägget hon gjorde på sin blogg. och om ni glömmt det så är Johanna min
BÄSTA VÄN EVER!  haha. ha det gött allihopa! //Sally<3

                      


Kommer inte på nån överskrift!

Heeeej allihopa. :D idag har jag som vanligt varit i skolan. -.- och det har som vanligt varit ganska tråkigt förutom att det va slöjd. ja och jag har textilslöjd ( som tur är! ) och jag håller på att göra ett förkläde som är mörk rosa och så står det mäster kocken på det. och så har jag tryckt en muffins på den med
( alltså med färg. inte en riktig muffins då. ) och så håller jag på med att sy en volang på denen svart med turkosa prickar. Snyggt blir det med. 

Imorgon bitti ska jag på pyssel efter skolan med Emelina & Sofia & Ida & Emilia! hoppas alla kommer och att ingen är sjuk! Men alla var i alla fall frisk idag så det kommer vell dom va ( förhoppningvis ) imorgon med. <3 och jag undrar vad vi kommer hålla på med. förra gången gjorde vi picka picka. Jag personligen skulle villja hålla på med pärlor och göra en nyckel ring eller nått av dom.
Hoppas det blir något kul i alla fall! men det blir det säkert.

Hej då //Sally<3 :)
 Typ något sånt tänkte jag mig <3 hihi. Gullig va?


Här kommer det lite bilder!

 Jag ska lägga upp lite bilder på saker jag vill ha och Bilder som jag tycker är coola och häftiga. 
Nej nu får det ta och räcka med bilder för min del. hej då // Sally<3


Moon Boot´s

Tjena allihopa! idag har jag varit i skolan. ( som vanligt ) Vi hade orgentering i annbacken. Det va INTE kul!! jag blev helt genom blöt! För vi måsta springa på en täckt med hög gräs. Sen när vi kom till klass rummet så sa våran fröken Maja att vi skulle få en ny klass kamrat ( stavning ) en kille. det ska bli kul när han börjar på fredag. 

Vet ni! jag tror att jag skulle villja ha ett par Moon Boot´s Dom är inte så SKIT snygga men häftiga och dom ser så sköna ut också. Jag skulle villja ha ett par svarta. Dom kostar bara 299kr på Ellos.se  Nä nu ska jag kolla på tv. Ha de gött // Sally<3






Tjobre!

Tjena alla blogg läsare. just nu sitter jag och väntar på min syrra och kompani.. ja-a lyssnar på lite musik också.

här är lite exempel på vad jag lussnar på:

1: Where them girls at ( feat. Akon ) David Guetta

2: Sexy bitch ( feat. Akon ) David Guetta  
           
3 : Fest hos mange.  Mange makers 

4: Airplanes - Single version  Within Temptation

5: E.T. (feat. Kanye West ) Katy perry

      6: Set fire to the rain (Moto Blanco. Edit)  Adele 

    7: 21 Guns.  Grean day

8: Från hjärtat. Highwon. 

Ja det var några låtar som jag gillar. Tror att Ella ska komma nu snart. kanske ska cykla till Dellan sen och hanla lite mys pys tills ikväll. en tjej tidning kke 
Ni ska få se en bild också :  jag gillar den på nått sätt.
Hej då. nu ska jag ta en duch sen tror jag att jag tar å cyklar iväg till dellan som sagt. // Sally<3           


Hej!

Här är några rörliga gulliga/roliga bilder! hoppas ni gillar dom.      

Ja det va några av mina rörliga bilder de hehe ja kul liv vet ni :D bye bye

Tjaaa :)

Hej bloggen. ja det va ett tag sen nu men jag är så jäkla dålig på att blogga. ååååh jaja igår fylde Niklas 6 år så jag ,mamma och pappa åkte dit och gratulerade honom och han fick  (Många) paket. :D av oss fick han en radio styrd bil som han önskat sig. ( tror han gillade den bäst ) jätte god tårta också! :) med blå bär.
sån ska jag ha när jag fyller år. :D aa och sen åkte mamma och papppa hem och jag fick va kvar där över natten. ja också har dom ju skaffat en skit söt hund med som heter ''Dallas'' en Grandis. jätte snäll och busig. han går jätte fin i koppel med tanke på att han aldrig hade gjort det innan dom köpte han.


bye bye nu ska jag se på Idol 2011
//Sally<3


RSS 2.0