tand dragning

idag har jag dragit en tand och fick bedövning så att jag inte kunde le så bra. gick inte att dricka vatten eller att äta för gaffeln kom inte in i munnen jag kände inte vart den kom. fick ha en tuss där tanden hadde suttit. med mera. fan vad trött jag blev efter det. och efter jag hadde tagit sprutorna så fick jag skratt anfall för att jag såg så jävla rolig ut i ansiktet blev till och med bedövad i näsan! iaf i halva näsan. såg så konstig ut!! hoppas jag alldrig behöver göra om det! haha tror jag
hej då


tröök ååå !!!!

Idag har jag gjort gaanskaa mycket. eh ja jag har iaf hafft tema & gitarr bland annat.. haha Amanda vill fortfarande att jag ska ta med mej mobilen till skollan men det går ju inte nu när jag ska byta mobilen till en likadan fasst kanske annan färg.
ne nu ska nog jag pakka te idrotten i möra de blir skridskor tror jag..
ska nog ta me en vatten flaska kanske ech vet ju inget... nu ska jag nog kolla lite på FB..... tror jag ;)


Ännu en skoldag då <3

i dag har jag gjort en massa. hafft idrott och slöjd och läsförståelse och raster jag har vart på kören också. hmm vad ska jag skriva nu då? jag har börjat på och klippt ut tyg och sånnt till en väska som jag ska göra. till mig själv så klart. hehe.
den ska vara ljus råsa tyg med mörk råsa döskallar på. den ska bli skita snygg tycker jag. men jag vill ha en snällare syfröken åt minnstonne. hon var taskig i dag eller nått. jaja men sedan ska det vara ett mörk råsa fack på ut sidan också.
jag ska försöka skynnda mig så fort som möjligt nässta måndag. men men. sedan så skulle vi åka skidor på idrotten det var ganska roligt tycker jag. men det blir nog ännu roligare på onsdag för då får vi åka skrid skor. vi har gjort så att alla flickor fick åka skidor idag och killarna fick åka skridskor. och så byter vi på onsdag. och nu så kom jag på att jag kanske borde kolla så att skridsorna passar. hmm ska gå å gö de nu tror jag. aa det gör jag. hej då. åter kommer nog i möra eller på onsdag.


go morron

Hej inatt har jag sovit hos Ella. för jonny var hemma hos mig. och han sov över där oxå.
nu tänker jag lägga upp litte bilder.

ja det fick bara bli en liten bild på mig hahahaha. ech hej då nu ska jag logga in på facebook
och göra nånting där eller så stänger jag av datorn
ech skitsamma.
hade bra
hej då

er

snart snart snart

kommer inte på så mkt att skriva så jag lägger upp några gooooa bilder på familjen och några familjemedlemmar
Nellie
Ella
Jaaaaaaag :)

RSS 2.0