jag mår så dåligt nu!

egentligen borde jag nog inte sitta vid datorn. men jag bara måste bertätta. för det första är jag bara så sjuk eller jag har så ont i halsen men en då. ja och att molly o bimbo våra hundar dom två slogs o molly hon dog av det.
jag gillar inte bimbo för det men det va så det gick. molly dog nu på morgonen. hon fräste till bimbo o bimbo gillade tydligen inte det så då gick hon fram o kolla men då bet hon bimbo så bet bimbo till baka.
det va vad mamma sa. jag låg inne i mitt rum o darra o va helt förstelnad. dom pep skrek o ja det va så mycket
oväsen så jag inte kan ana. men nu mår jag bättre. jag vill till skolan endå. så jag gör det men hej då i alla fall.




                                   mvh sally           


min tisdag.

hej eh jag glömde skriva i går på måndagen men det gör inget. jag gick bara i skolan endå så.
men idag så hadde vi inne idrott för det va så kallt ute. vet inte hur kallt det va men. ja ja .
vi åt pasta med köttfärs sås. det va gott men jag blev mätt direckt. vi hadde tema i dag tema världen.
vi övar på teater. jag ska va slav och ha trasiga kläder. stora byxor med hängslen. det ska bli kul.
vi ska ha teatern om en vecka ungefä. ja och eh.... jo vi hadde sång också. vi sjunger massa sånger eller inte massa men en hel del. men det roliga är att när vi gör den här mini konserten så filmar skolan in den på dvd så vi får se den sedan. alla föräldrar kommer komma det är från klass 4 till 6 tror jag. men bara vi i 4:an är 32 elever i klassen men vi är i två grupper så när ena gruppen har teater så har andra sång. så vi är inte alla i alla fall.
men det va min dag i dag hej då nu ska jag sova hej svejs. kram sally.







                     


en cool sångare

jimy jansson är så bra!!

pink är så bra på att sjunga!

hon äger!

en bra sångerska!

 rihanna sjuger skit bra!!


åå va söt han är! <3

snyggingen

ulrik <3


En bra låt.




tråk söndag!

I dag har det vart en tråkig dag för jag sov till klokan 8 eller kvart över. jag vet inte ricktigt. men i alla fall så åt jag pankaka till frukost. jag stod jätte länge vid stek pannan för det va ju inte mamma som gjorde frukosten
men pankakorna va så tjocka så dom blev inte så goda. men jag tror att jag la mig i sängen för jag va så mätt.
men efter ett tag gick jag till datorn och kollade lite på face book och msn och sånt. ja typ klokan 9 va jag färdig med allt så jag gick ut ett tag det va skönt. jag gick till pappa i hans jobbar ställe. och han hadde städat där alla spikar hammare ja och sånt va undan lagda. och det blev ricktigt fint facktiskt! han är så du upp tagen hela tiden med att pyssla ute. men sedan gick jag in igen på toa. sedan kom pappa in då skulle han på jobbet och jag skulle få följa han. vi va på ett ställe där pappa brukar städa. jag bar alla säkar eller inte alla säkar men mer än pappa i alla fall. pappa städade jag satt och ritade he jag hjälpte han också så klart. ja men sen så åkte vi hem och ja vi åt sämla sedan kollade vi en stund på tv:en men efter en liten stund åkte pappa och jag igen på färila och handlade lite garn till mamma som skulle sticka strumpor till pappa och jag köpte lite choklad puding och små godis i påse och eh... aa det va inget mer sedan. så då åkte vi hem jag gjorde i årdning choklad pudingen så jag åt lite sånt sedan. ja sedan satte jag mig vid datorn. ja det va min dag . men jag tyckte den va tråkig i alla fall.
nu ska jag sitta vid face book en stund hej då.                 
                                                                                       MVH Sally


Nu hemnas jag hehehe!

Jo att Johanna Ankerstål är kär i en som börgar på S och slutar på N men efter namnet säger jag inte.

jag är kär i markus.p. han är så snygg ja och danny i e.m.d <3 så klart hehe.

ja det va nog ingen stor hemd men det va nått i alla fall ahahahaha.

men johanna är kär i ***** ett hämligt namn.


en mega bra lördag!!

Jag har varit hemma hos min kontakt familj i dag jag har varit där en gång förut men då hälsa jag bara på inte stanna och så att mamma åckte hem för det gjorde hon i dag och jag kom på morgonen typ kl 10:30
jag stanna till kl 17:00 för då åckte jag hem. men när jag v där så såg vi på film. vi gick på en promenad. vi gick till ica och handla mat. det blev tacko och mamma och pappa åt tacko paj hemma kul va. men sen gick vi på ett cafe och fikade jag tog en morots kaka och ann-sofie köpte en kladd kaka med grädde och den såg god ut.
lottas kaka vet jag inte vad den hete för nått. det va det ena bra med dagen. det andra va att jag fick en blogg av min syrra Elinor Wallin hon är snäll hon<3 ja det va nog allt om i dag ja hej då ses nån gång.
                                                  

                                                       MVH Sally/RockSally


Välkommen till Sallys blogg!

Första provinlägget. Hej hej!

RSS 2.0