fotbolls turnering.......

Hej i mårn ska vi ha fotbolls turnering hela dan.. hoppas vi vinner och jag vill verkligen vinna över vuxen laget det gör vi alldrig dom gör så klrt det varje år. men nu är det vår tur att vinna. som tur är ska vi vara inne! men jag tror inte dom hadde låtit oss spela ute. jag ska iaf göra mitt bästa. vi gör det varje år med klassen och hela mellan stadiumet. ska iaf få ett tur armband av mamma i mårn för att vi ska kunna vinna :D tack mamma.
men jag tror det går bra iaf. jag vill inte göra illa mig pressis som förra gången. då flög jag inn i väggen och jag blev sparkan på foten oxå när jag skulle ta bollen. men då fick jag byta med nån annan. tror jag jag minns inte riktigt jaja önska mig lycka haha ses igen efter fotbollsturneringen så får vi se om vi van eller ej.hej då kram Sally <3..............


hej svejs

hej i dag har jag inte gjort så mycket tycker jag. jag blev väckt kl 07:00 och sen klev jag upp kvar över typ.
sen åt jag en macka å drack tee. typ vid kvart i blev jag alldeles klar så då gick jag ut å tog in mimmi å bimbo.
och efter det fick totte å doris gå ut en stund. när jag gick in så tog jag ut en liten läsk ur kylskåpet & en risifrutti
som jag la ner i en påse och så tog jag en klementin oxå för i skolan ska vi ha fredags fika. det inne bär att man kan göra olika aktiviteter t.ex spela spel och kolla på film mm. men vi her det typ ungefär var tredje vecka.
sen fick jag skjuts av pappa till skolan. där fick vi förs ha lite kort rast sen läsning sen matte,engelska,rast,lunch.
kanske inte i den årdningen men typ i den årdningen. sen dom sista timmarna hadde vi fika eller som jag kallar det fritid.  jag valde att spela genie eller vad det hete med hannah mårtensson. det var faktiskt kul. vi gjorde lite egna regler hehe. men sen så vipps var klockan ett och vi slutade. mamma , pappa , jonny hämtade mig i mammas bil. mamma å pappa å jonny å ella hadde varit i bollnäs. dom hadde gått på rusta. :( det ville ju jag med. men jag fick ett tugg gummi paket av mamma iaf. men nu måste jag tyvär gå HEJ DÅ.


                                          p,s jag lägger till en liten bild oxå. ses i mårn eller nån gång.

lite snygga bilder

 Lite gammal bild.


DATORN FUNKAR!!!!!!!!!!!!!!1

HEJ  jag har inte kunnat skriva på skit skit skit länge. nästan ett år!!!!!!!!!!!
helt crazy men nu går det i alla fall. skönt. men nu måste jag nog gå sorry men ses sen eller snart.

RSS 2.0