betty boop

en gullig tjej som man kan gilla.


sorry!

jag har glömt skriva på ett stort tag!   men nu är jag till baka igen. jag har en skit bra nyhet!  jag ska få en hund en liten melan pudel. han ska få heta totte. han är en kille :)  och  vi ska hämta han på lördag men då är jag hos stöd familjen så jag ser han på söndag när jag kommer hem. ja o nu är det ju bara onsdag så jag får vänta lite till men inte länge. bara fyra dagar. han är typ gul eller blond i pälsen o han ska få en liten hund tröjja oxå.
han kommer nog va söt. hoppas det för jag ska gossa med han hela tiden ja då kanske jag menar busa i stället. för det vill jag med. 


Det ska bli kul att se johanna på påsk lovet men det dröjjer innan påsk. skolan är ju så tråckig och några lärare är dryga o sur puppor. som jämmt ska bestämma. tur man har vänner då da. jag o Luna är typ skit bra vänner nu. men det är inte bara vi två. det är två till eller ja det är för det mässta tre till så vi är ju alla fem stycken på rasterna det är som ett gäng o lite svårt att hålla ihop o va samms o villa samma saker men det löser vi alltid.

Nu måste jag gå Hej Då mvh ----->    Sally.  kramar vi ses.


hello kitty biler!

 det va alla för i dag o vi ses nån annan gång!      

en bild på en tjej!

en vampyr i en dålig bild men det är nått i alla fall!


en cool bild!

  demoon buuuu va skrajj du eee!!!


* LITE BILDER PÅ HELLO KITTY *

HELLO KITTY! HELLO KITTY! HELLO KITTY! HELLO KITTY! HELLO KITTY!HELLO KITTY! HELLO KITTY! HELLO KITTY! SÅ DET VA ALLA!


* MY DAY! *

HEJ! idag har jag varit på ljusdal o kollat på rock afären den har många men dyra saker. jag älska rockiga saker i alla fall om dom är fina. ja spesiellt armband o halls band gillar jag. ja o ör hänger förstås. jag va o på dollar o kollade om det fans nå fina saker det gjorde det men jag ville inte slösa mina pengar. jag va för snål för det.
pappa va på el butiken oxå. snart ska jag kolla face book i alla fall. jag kanske ska gå ut sedan eller åcka på fala.
o köpa ett kort till mobilen o fylla på pengar. nu ska jag säga bye bye för jag årkar inte sitta med datorn mer.


min syster ella!

ellaella


twillight!

   ja det va nog alla jag hadde just nu hej då

och mer bilder.

 om ni ser bilden.    i love twillight.


hello there!

hej! idag är det lördag. ja och jag är hemma hos min stora syrra Ella. jag ska såva här oxå. men jag kom på fredag så jag har såvit här en natt redan. jag harfått lov nu men det fick jag på torsdag kan man säga. vi har lov i en vecka
men jag tycker att det kunde vara typ i tre veckor. ja  ja .   när vi va hemma hos ella da så har vi kollat på film. den heter luft slottet som sprängdes. jag har nog inte stavat rätt i det när jag skrev de. jag har sett ettan tvåan o trean.
vi har oxå varit ute lite gran. vi gick på afären å köpte godis. vi tog en lång väg hem fast inte så lång. men det tog lite tid. jag har lekt med barnen. jag har gosat med nikki. sedan komer jag inte på så mycket mer. nu kollar vi på tv:en det är melodifestivalen nu i alla fall. ja puss puss nu ska jag kolla klart på melodi festivalen da så hej då.


vi ses mvh sally.


jätte cool bild.

kolla. denna bild hittade jag på face book. och den ska jag ha här på bloggen. för den va fin.

Eller ska jag säga cool och läskig i stället.

hahahahahahaha.



Johan Palm...

 Johan palm är så söt så.....
 ....så man kan äta upp honom!                  MVH: Sally


ja det här är mina syrror Ella & Hanna.

Det här är Hanna ankerstål. Hon är Nästan 31år

 Det här är Elinor Wallin. hon är nästan 25år

 


RSS 2.0